" Penawar Pantas & Mudah Melegakan Sakit Belakang, Sendi & Lenguh-Lenguh Badan "

N

Produk Muslim Bumiputera

N

Nano Technology

N

Lulus KKM

N

100% Organik

N

Produk R&D Yang Tercetus Dengan Penuh Kasih Sayang

" Penawar Pantas & Mudah Melegakan Sakit Belakang, Sendi & Lenguh-Lenguh Badan "

N

Produk Muslim Bumiputera

N

Nano Technology

N

Lulus KKM

N

100% Organik

N

Produk R&D Yang Tercetus Dengan Penuh Kasih Sayang

Berikan saya hanya 4 minit masa anda untuk menerangkan kenapa spray Biobax ini bukan seperti yang biasa-biasa yang anda jumpai di kedai-kedai biasa.

Biobax Cool Therapy adalah produk spray terapi dengan nano technology diformulasikan dengan ramuan organik & herba premium terpilih yang bertujuan untuk memberi kelegaan seawal 3 minit. Ya ! 3 minit sahaja, buktinya ada di halaman ini. Dengan adanya Biobax Cool Therapy Spray ini anda dapat melegakan

Sakit Pinggang

Masalah sakit pinggang memang memeritkan terutamanya golongan ibu mengandung & juga warga emas. Molekul nano Biobax ini akan membantu melegakan perit yang mencucuk-cucuk di bahagian belakang. Kandungan bahannya yang organik & tidak panas sesuai untuk ibu mengandung. Bauannya juga sangat menyegarkan & wangi.

Sakit Sendi & Lutut

Sakit sendi disebabkan oleh banyak faktor & selalunya mudah menyerang orang yang berusia, pekerja yang menggunakan banyak kudrat & mereka yang suka bersukan. Molekul Biobax yang super halus dapat meresap dengan pantas ke dalam kulit untuk memberi kelegaan cepat tanpa anda rasa melekit atau tangan rasa berminyak.

Sengal & Lenguh-Lenguh Badan

Di zaman teknologi ini, banyak pekerjaan yang memerlukan anda mengadap komputer berjam-jam lamanya. Bahkan ada juga yang mengalami masalah sengal & mudah lenguh walaupun hanya ketika solat 5 minit atau berjalan kaki seminit dua. Hanya dengan satu semburan spray BioBax & urut seminit, masalah lenguh & sengal hilang serta merta.

Cara Guna Biobax Sangat Senang & Tiada Pantang Larang Merepek

Spray 1-3 semburan  Biobax kepada tempat yang sakit/kebas/kejang di mana-mana permukaan kulit. Urut dengan tapak tangan secara lembut selama 30 saat-1 minit. Lepas itu, hidu & tarik panjang nafas dengan menghidu tapak tangan. Bau-bauannya sangat wangi & menyegarkan yang merangsang deria serta merta.

7 Sebab Kenapa Spray Biobax Ramai Pengguna Tegar

Z

Ibu mengandung takkan rasa loya. Perut tak terterik lagi

Tak perlu risau bau-bauan ubat yang boleh membuatkan ibu mengandung yang sensitif & rasa loya sehingga muntah-muntah & susah tidur malam. Rasa terterik satu perut yang berisi bila muntah dengan teruk, kan? Aroma & haruman Biobax pasti membuatkan anda tidur malam dengan lena & tak rasa loya semacam.

Z

Hilangkan mengantuk ketika memandu. Sayangi nyawa

Bauannya sangat menyegarkan & menusuk terus kedalam deria hidung membuatkan mata yang layu terus segar. Memandu dalam keadaan mengantuk sangat-sangat merbahaya, nyawa tiada gantinya. Dengan skali spray di tangan, gosok di hidung & tarik nafas panjang-panjang, masalah mengantuk ketika memandu tiada lagi

Z

Tiada lagi fobia anak-anak kecil kerana minyak panas

Anak-anak bila terseliuh sikit, benda wajib kita akan buat adalah letak minyak panas. Kulit anak-anak kecil sangat halus & sensitif bukan macam orang dewasa, jadi tidak hairanlah mereka fobia bila sebut minyak panas. Macam mana nak sembuh kan? Wajib ada Biobax dalam peti kecemasan rumah anda untuk kecemasan

Z

Prestasi kerja meningkat. Bos mesti sayang anda

Tak perlu risau lagi lenguh-lenguh bahu & tengkuk akibat mengadap komputer atau mengangkat barang berat. Biobax akan rawat secara pantas & prestasi kerja anda mesti akan meningkat ! Kurang risiko kemerosotan prestasi kerja yang boleh mengakibatkan anda dibuang kerja.

Z

Tak perlu risau lagi status Halal minyak urut

Biobax adalah produk muslim bumiputera & tiada unsur haiwan langsung. Semuanya berasaskan herba & tumbuhan. Dijamin halal & tak perlu rasa was was lagi untuk sapu minyak yang mungkin ada unsur haiwan terutamanya ketika waktu tengah solat, umrah atau haji. Sempurnakan ibadah anda.

Z

Tak membazir lagi duit ketika travel jauh-jauh.

Kaki travel & makan angin, kebanyakannya ingin travel kaw-kaw hujung minggu tetapi bila berjalan kaki sikit sudah penat & mengah. 8 destinasi yang dirancang untuk dilawati dalam 2 hari, tapi hanya sempat lawat 3 destinasi sahaja. Tak pasal-pasal kena datang balik. Membazir je duit penginapan & minyak petrol.

Z

Terjamin kebersihan & kualiti konsisten

Biobax dihasilkan daripada research & development yang menggabungkan beberapa ramuan herba & tumbuhan semulajadi yang terkenal di dunia untuk menyembuh. Setiap botol dihasilkan di dalam kilang yang mengikut piawaian yang telah ditetapkan bagi menjamin kebersihan & kualitinya.

Ramuan Herba Premium Yang Terpilih

Za'faran

Za’faran atau Saffron mengandungi Riboflavin & kaya dengan vitamin B2. Mengurangkan masalah susah tidur malam serta memberi aromatheraphy dan membantu melegakan angin dalam perut. Mampu menghilangkan batuk & radang paru-paru.

Habbatus Sauda

Secara saintifiknya dikenali sebagai Nigella Sativa. Mengandungi thymoquinone yang berupaya melancarkan pernafasan / mengelakkan asma / melancarkan perjalanan darah. Habbatus sauda’ mengandungi timokuinon, imunomodulator bertindak sebagai ubat analgesik. Meringankan infeksi pada sendi juga sebagai anti radang dan  juga rheumatism.

Minyak Zaitun

Minyak zaitun atau olive oil mempunyai kandungan asid lemak yang sangta tinggi, omega-3, omega-6 dan pelbagai lagi. Semua asid lemak ini sangat penting untuk peredaran impuls dalam otak, merendahkan paras kolesterol dalam darah dengan mengurangkan pengoksidaan lemak sekaligus mencegah masalah jantung.

Minyak Kayu Putih

Juga dikenali sebagai Eucalyptus. Bertindak sebagai Anti Rhuematiod untuk tujuan mengurut, sakit² pinggang dan sengal² badan. Juga
melegakan kawasan badan yang lenguh dan memberi kesegaran pada badan untuk lebih cergas. Minyak Kayu Putih ini sebenarnya membantu melancarkan lagi perjalanan darah.

5 Kelebihan Biobax Cool Therapy Spray

RAMUAN HERBA PREMIUM YANG TERPILIH

Za'faran

Za’faran atau Saffron mengandungi Riboflavin & kaya dengan vitamin B2. Mengurangkan masalah susah tidur malam serta memberi aromatheraphy dan membantu melegakan angin dalam perut. Mampu menghilangkan batuk & radang paru-paru.

Habbatus Sauda

Secara saintifiknya dikenali sebagai Nigella Sativa. Mengandungi thymoquinone yang berupaya melancarkan pernafasan / mengelakkan asma / melancarkan perjalanan darah. Habbatus sauda’ mengandungi timokuinon, imunomodulator bertindak sebagai ubat analgesik. Meringankan infeksi pada sendi juga sebagai anti radang dan  juga rheumatism.

Minyak Zaitun

Minyak zaitun atau olive oil mempunyai kandungan asid lemak yang sangta tinggi, omega-3, omega-6 dan pelbagai lagi. Semua asid lemak ini sangat penting untuk peredaran impuls dalam otak, merendahkan paras kolesterol dalam darah dengan mengurangkan pengoksidaan lemak sekaligus mencegah masalah jantung.

Minyak Kayu Putih

Juga dikenali sebagai Eucalyptus. Bertindak sebagai Anti Rhuematiod untuk tujuan mengurut, sakit² pinggang dan sengal² badan. Juga
melegakan kawasan badan yang lenguh dan memberi kesegaran pada badan untuk lebih cergas. Minyak Kayu Putih ini sebenarnya membantu melancarkan lagi perjalanan darah.

KELEBIHAN BIOBAX COOL THERAPY

Tidak Melekit – anda tidak akan rasa melekit & berlengas

Tidak Panas – rasanya sejuk & sangat sesuai untuk ibu mengandung

Tidak Berbau Seperti Ubatan – malah baunya sangat wangi & menyegarkan

Nano Molekul – lebih cepat meresap

Kesan Segera – kelegaan secepat 1-3 minit

Testimonial Pengguna Yang Pernah Guna Biobax

Bagaimana Biobax membantu lelaki ini menghilangkan rasa mengantuk & sakit tengkuk ketika memandu jauh waktu malam ke Kedah

Biobax membantu Nabila di pejabat untuk menghilangkan rasa sakit tengkuk & pinggang kerana kerja selalu mengadap komputer

Tukang jahit dari Kelantan ini selalu sakit pinggang. Bila pakai spray Biobax, dah tak pandang benda lain. Sekali spray 3-4 jam tahan dia.

Asbab Kegembiraan Untuk Keluarga & Yang Tersayang

Tidak syak lagi Biobax Cool Therapy terbukti telah menjadi asbab kegembiraan untuk banyak golongan & keluarga. Spray Biobax sangat ideal untuk dijadikan pencetus mengeratkan hubungan silaturahim & sebagai:

Tanda sayang kita kepada orang tua di kampung yang semakin berusia yang mungkin tidak sempurna solatnya kerana lutut sakit

Tanda prihatin isteri kepada suami yang selalu memandu jauh & memerah keringat serta kudrat demi sesuap nasi untuk keluarga

Sumbangan berharga untuk mereka yang akan menunai umrah / haji. Banyak kudrat akan dikerah nanti seperti ketika tawaf/saei. Pahala untuk si pemberi juga besar insyaAllah.

Hadiah untuk isteri yang sedang mengandung yang kebiasaannya & majoriti wanita mengandung akan mengalami sakit pinggang

Tanda persahabatan untuk saudara & kenalan terdekat yang mungkin suka bersukan, jogging, main futsal & sebagainya

Keperluan untuk anda sendiri di tempat kerja terutamanya yang kerja berat & mengadap komputer serta untuk seisi keluarga. Anak-anak pasti tak lari lagi bila sebut nak sapu minyak angin.

“buatkan orang yang tersayang anda tersenyum gembira”

Harga Biobax Cool Therapy Spray

BioBax 20

Biobax Spray 20 ml
RM 40/unit
  • Harga Biasa: RM 45/unit
  • Harga Promo: RM 40/unit
  • Unit: 1 botol Biobax 20ml
  • Isipadu: 20 ml
  • Bertahan sehingga 200 kali spray
  • Postage: Semenanjung Malaysia tambah RM8
  • Postage: Sabah & Sarawak tambah RM10
  • Delivery: 3-5 hari bekerja
  • Postage Servis: Pos Laju
  • Jaminan: Produk original atau 237% refund
  • PROMOSI: Beli 2 unit FREE Postage
Order BioBax 20

BioBax Combo

Biobax Spray 20 & 50 ml
RM 120/combo
  • Harga Biasa: RM 130/combo
  • Harga Promo: RM 120/combo
  • Combo: 1 unit 20 ml & 1 unit 50 ml
  • Isipadu: 20 ml & 50 ml
  • Bertahan sehingga 700 kali spray
  • Postage: Semenanjung Malaysia RM8
  • Postage: Sabah & Sarawak RM10
  • Delivery: 3-5 hari bekerja
  • Postage Servis: Pos Laju
  • Jaminan: Produk original atau 237% refund
  • Promosi : Beli 1 combo FREE Postage
Order BioBax Combo

Harga biasa yang terpapar adalah harga kawalan rasmi Biobax, harga lebih rendah hanya pada waktu promosi.

Stok Promosi bulanan terhad & hanya untuk yang terawal

Dapatkan spray Biobax Cool Therapy di BiobaxShop.com untuk produk yang original & selamat untuk kegunaan harian.

KLIK butang order warna oren di atas untuk lihat cara-cara membeli secara online. Produk JAMIN original & tulen atau kami pulangkan wang anda 237%.

“Spray Biobax Badan Pun Relax”

Tempah SekarangLihat Harga
Share This